De Achterhoek

Momenteel is Ton hard aan het werk in de Achterhoek. Gelderveste, een groep scholen met hun kantoor in Vorden, heeft hem gevraagd enkele duidelijke innovatieve projecten te ondersteunen. Na een enorm korte doch zorgvuldige voorbereiding hebben De Sccsschl 3.0 in Wolfersveen en De Zonneboom in Doetinchem het aangedurfd hun onderwijs radicaal om te gooien. Daar is niet alleen lef voor nodig, maar ook een directe aanpak vanuit een duidelijke visie. Meerdere scholen uit dit bestuur willen dit voorbeeld volgen.

DSC02014

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>