Testimonials

Zelf werkt Ton na zijn pensioen gewoon door in zijn eigen bedrijf. Wekelijks is hij op de onderwijsvloer ergens in het land. Het bestuur van Gelderveste heeft hem ingelijfd om met hun scholen te gaan werken.

Twee scholen: De Sccsschl 3.0 in Wolfersveen en De Zonneboom in Doetinchem zijn in het schooljaar 2013/2014 “gekanteld”. Een wereldprestatie.
In het daarop volgende schooljaar, 2014/2015, zijn daar vijf scholen van hetzelfde bestuur bij gekomen; Prisma en De Mate in Doetinchem, Wonderwijs in Ruurlo, Wereldboom in Borculo en Expeditie 24/7 in Brummen. De achtste school die Ton begeleidt in de Achterhoek is Poolster, deze school valt onder een ander bestuur. Voor alle scholen geldt dat Ton hen helpt met kantelen. Om dit te bereiken deelt hij zijn persoonlijke ervaringen met hen. De eerste ervaringen van deze scholen zijn zeer positief. Iedereen, leerling en leraar, leert en vooral de kinderen profiteren enorm.

Onderwijs Gewoon Doen: Een prachtige naam voor een prachtig bedrijf.

Verder begeleidde Ton in voorgaande schooljaren De Fonkelsteen in Zaltbommel en De Branding in Den Oever. Tenslotte is Ton opgenomen in de groep mensen rond NIVOZ en is inzetbaar vanuit deze prachtige organisatie met als boegbeeld Luc Stevens. Sinds dit jaar is Ton betrokken bij De Coalitie, een initiatie van NIVOZ.